Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Bijzondere vergaderlocatie in Gelderland waar je vergadert in het groen

vergaderlocatie gelderlandEen bijzondere vergaderlocatie in Gelderland, dat biedt Hoekelum. Bij ons in Bennekom kun je vergaderen, maar ook kunnen trainingen, conferenties, workshops of bedrijfspresentaties worden gehouden. En dat allemaal in het groen!

Onze vergaderruimtes liggen centraal bij de A12 en nabij De Hoge Veluwe. Deze bijzondere vergaderlocatie is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en teambuilding. Als teamleden tussendoor een break nodig hebben kunnen zij even een ommetje maken. Hoekelum is omringd door schitterende bossen.

Diverse vergaderarrangementen in het groen

Hoekelum biedt diverse vergaderarrangementen in het groen. Vergaderen op een bijzondere locatie wordt gedurende een arrangement gecombineerd met een lunch en/of uitstekend diner. Er is keuze uit een 4-, 8-, 12- en 24-uurs vergaderarrangement. Voor alle arrangementen geldt een minimum van 10 personen. Uiteraard bieden wij arrangementen die op maat kunnen worden gemaakt. Voor een vrijblijvende offerte kan contact met ons worden opgenomen.

Vergaderen op een bijzondere locatie in Gelderland met teambuilding

vergaderen in het groenWanneer vergaderd wordt op onze bijzondere locatie in Gelderland is het mogelijk om vergaderen te combineren met teambuilding. Hoekelum organiseert zelf workshops kaas maken en boter maken. Daarnaast zijn er in de omgeving talloze mogelijkheden voor teambuilding. In het nabijgelegen Ede wordt bijvoorbeeld de Inspiration-game gehouden, een creatief teambuildingsspel over creatieve intelligentie, teamgeest en inspiratie. Highland Games of een Escape Room Challange zijn eveneens leuke ideeën voor teambuilding.

Foto's

Informatie aanvragen