Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Informatie

Lunchroom in Bennekom, lekker en voordelig

lunchroom bennekom hoekelumDe lunchroom in Bennekom op Boerderij Hoekelum is open voor een lekker kopje koffie, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje; natuurlijk tegen een scherpe prijs. De lunchroom, ook wel de Koffiekamer genoemd, is sfeervol en de ideale plek om er even gezellig tussenuit te gaan of om uit te rusten na een stevige boswandeling.

Ook voor een borrelmomentje onder het genot van een glas wijn of bier met boerenkaasplank of een heerlijke High Tea ben je van harte welkom!

 

Onze koffiekamer is verrassend gezellig

In de koffiekamer op Boerderij Hoekelum kun je meer dan enkel goede koffie drinken of lekker lunchen. Je kunt in de lunchroom gewoon een boek uit de boekenkast of een tijdschrift van de leesladder pakken. In de koffiekamer is het mogelijk om geheel gratis gebruik te maken van ons wifi-netwerk. Dus werken onder het genot van een lekker kopje koffie en een lekkernij is ook mogelijk. 

Echt toe aan iets nieuws? Probeer dan eens een Hoekelums Bruggetje. En lekker dat ie is!

Lunchroom in Bennekom combineren met dagje uit

lunchroom bennekom hoekelumEen bezoekje aan onze lunchroom in Bennekom kun je goed combineren met een dagje uit. Onze lunchroom ligt namelijk nabij Bennekom in een heel bosrijke omgeving. En dat is niet zomaar een locatie; Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt in de nabije omgeving.

Gezelligheid staat in onze koffiekamer bovenaan. Kom gerust eens langs en geniet. Wij zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Verras jezelf eens en kom binnenkort gezellig langs in onze gezellige koffiekamer in Bennekom.

Foto's

 

Informatie aanvragen