Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Feestlocaties in Gelderland, geschikt voor elk feest

Boerderij Hoekelum biedt feestlocaties in Gelderland. Zowel De Barg als ’t Schot zijn sfeervolle feestlocaties en geschikt voor elk type feest. Onze boerderij is een unieke plek voor het houden van een familiefeest, verjaardag of bijvoorbeeld personeelsfeest. Beide feestlocaties in Gelderland liggen in een bosrijke omgeving.

Feestlocaties in Bennekom en nabij De Hoge Veluwe

Onze feestlocaties in Bennekom liggen nabij De Hoge Veluwe. Je kunt je voorstellen hoe mooi de omgeving rondom onze boerderij is. Vanuit de glazen serre van feestlocatie ’t Schot krijg je gelijk het gevoel midden in het bos te zitten. De Barg beschikt over een eigen bar waar je lekkere drankjes kunt krijgen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Feestlocatie de Barg

Huur je onze feestzaal, dan kun je er ook voor kiezen om te genieten van onze catering. Wij brengen graag meermaals lekkernijen langs wanneer iedereen gezellig aan het feesten is. Wil je graag vooraf of tussentijds een koud of warm buffet, dan is dat ook een optie.

Feestlocatie 't Schot

Doordat aan de zaal een glazen serre zit, krijg je het gevoel midden in het bos te staan. Met een beetje geluk zie je zelfs een ree rondlopen rondom deze unieke feestlocatie. Feest in Gelderland, daar weten wij wel raad mee!