Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.

Unieke feestlocatie in Gelderland voor een grandioos avondje!

feestlocatie gelderlandUnieke feestlocatie in Gelderland, daarvoor kom je naar Boerderij Hoekelum. Alle ingrediënten voor een grandioos avondje feesten zijn hier aanwezig. Onze boerderij in Bennekom ligt in een bosrijk landschap en biedt twee gezellige en bijzondere feestlocaties: De Barg en ‘t Schot.

Onze stijlvolle ruimtes, culinaire topkwaliteit en het gastvrije personeel zijn de perfecte mix voor een feest in ontspannen sfeer. Lees snel verder over onze unieke feestlocaties en alle mogelijkheden!

 

Bijzondere feestlocatie in Gelderland met catering

feestlocatie bennekomOp beide bijzondere feestlocaties in Gelderland zijn er vele mogelijkheden op gebied van hapjes en drankjes. Op ambachtelijke wijze verzorgt onze kok koude en warme buffetten, hapjes bij de borrel of een gezellige barbecue. Je kunt tijdens een bruiloft, receptie of elk ander feest genieten van de lekkere hapjes en drankjes uit de keuken van Boerderij Hoekelum.

Unieke feestlocatie in schitterende omgeving

Onze unieke feestlocaties in Gelderland hebben een schitterende ligging nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Boerderij Hoekelum is omringd door bos en een schitterend landschap. Wij bespreken graag alle wensen en ideeën om jullie een knalfeest te bezorgen. Elke gelegenheid is in goede handen bij Boerderij Hoekelum.

Informatie aanvragen